Visionsseminarie på segelbåt i skärgården

 Seminarium ombord på stor segelbåt.

The Ultimate Goal Seminar. TUGS

Reflektera och inspireras tillsammans i en unik miljö – en stor katamaran kryssandes mellan öarna i Stockholms skärgård.

En föreläsning ombord följs av enskilda coachingövningar som hjälper dig att reflektera över dina mål och att forma en handlingsplan för att nå dit. Programmet avslutas med en Mastermind där du får chans att dela erfarenheter med gruppen. Naturen används som ett verktyg för att stimulera kreativitet.,

Information och anmälan:

Oskar Andermo

Chikara-consulting.com och Strategictechcoaching .com oskar@strategictechcoaching.com

Eller per telefon till Gunilla Andermo Näsström  070/7884295

På TUGS använder vi naturen som inspiration. Vi kan inte kontrollera vädret. Några dagar innan kommer vi skicka en uppdatering med senaste väder rapporten och rekommenderad klädsel. Länk:

Seminariet genomförs också ute i öknen i Dubai. Länk:

Program:

Vi träffas vid en mötesplats i norra Stockholm              14:00

Vi går ombord på katamaranen och börjar med introduktion och en välkomstfika

Vi seglar!

Vi sätter segel och börjar med en föreläsning.           14:30

Workshop  Mindfulness och egen reflektion                   15:30

Oskar pratar om hur vi kan arbeta med mål och visualisera den       perfekta framtiden. Vi går igenom hans “från dröm till verklighet” ramverk. Efter inledande föreläsning får du nu chansen att reflektera över ditt liv. Oskar har tagit fram en unik övning med coachande frågor som hjälper dig att klargöra vad som är viktigt för dig. Naturen används som ett verktyg för att stimulera kreativitet.

Efter en kort mindfullness övning lämnas ni för er själva för att reflektera över era egna liv,arbete och/eller företag med hjälp Oskars coachande målövning.

Middag

Vi serverar middag under gång.                                              17:30

Mastermind                                                                                   18:30

Du får nu chans att bolla dina mål med andra kursdeltagare. Vad är dina hinder och möjligheter. Kanske någon i gruppen har en unik idé som du kan implementera? Oskar avslutar med sammanfattning och tankar inför framtiden.

Tillbaka i hamnen                                                                        21:00

Vi avslutar i hamnen där vi började. Kvällsdopp för de som vill.

Föreläsare…

Oskar Andermo har arbetat med mål och målbilder de senaste 20 åren. Han har massor av personliga historier om hur han tagit drömmar till verklighet. Han har föreläst om och studerat: strategier för personlig utveckling, företagande och ett bra liv de senaste 15 åren. Men kanske viktigare – han har implementerat dessa strategier i sitt dagliga liv. Oskar är Bachelor i Hospital Management och certifierad i mental träning, NLP och coaching.

Bakgrund

I sista ring i gymnasiet blev Oskar tillsagd av sin lärare att skriva ner sina femåriga mål. När han fyra år senare hittade dessa mål och insåg att alla var uppnådda väcktes ett intresse – personlig utveckling och vår förmåga att styra över vår framtid. Sedan 2014 har han tagit folk ut i öknen utanför Dubai för att ge dem verktyg, att formulera mål och styra sin framtid. 2017 lanserade han samma program i Stockholms Skärgård ombord på en stor segelbåt.

Referens:

 Maud:  Perfekt tillfälle att reflektera  i en unik miljö!

“Efter att ha ägt och drivit en eventbyrå i över 25 år har jag sålt och lämnat byrån. Jag arbetar numer med event management som frilansande konsult. Det är en stor omställning i livet och när jag fick chansen att delta vid TUGS Stockholm tvekade jag inte. Jag behövde tiden att reflektera, tänka igenom vad jag vill och vilka utmaningar jag står inför i mitt nya arbetsliv. Jag tilltalades av tanken att göra detta i en fri miljö och att vara ute till sjöss på en katamaran ger onekligen sinnet en chans att fokusera och bara se möjligheter. Jag kan varmt rekommendera Oskar Andermo och hans TUGS (The Ultimate Goal Seminar) Stockholm för en ledningsgrupp, avdelning eller enskilda företagare att delta i detta målseminarium. Här ges en möjlighet att byta erfarenheter, ta lärdom av andra och utveckla dig själv och företaget att nå satta mål.”

,